Liderlerin oy vereceği yerler belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer liderlerin 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimde oy vereceği yerler belli oldu.

Cumhurbaşkanı ve 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçiminde liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimde Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da oyunu kullanacak.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da Arjantin İlkokulu’nda oy kullanacak. Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ve ATA İttifakı cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan da Ankara Çankaya’da oyunu kullanacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara’da Anıttepe Ortaokulu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Üsküdar Beylerbeyi’ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesi’nde, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul Eyüpsultan Nejat Sabuncu İlkokulu’nda, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Ankara Bilkent’te T Emlak Bankası Ortaokulu’nda oyunu kullanacak.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici İstanbul’da, Yeniden Refah Genel Başkanı Fatih Erbakan Ankara Çankaya’da Rıdvan Ege Anadolu Lisesi’nde, HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar da Ankara Çankaya’da Ayten-Şaban Diri İlkokulu oyunu kullanacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da Ankara’daki Çankaya İlkokulu’nda oy kullanacak.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

ABD’li Bakan Rubio’dan Gazze İçin Yardım Çağrısı

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Gazze'deki insani yardımların artırılması gerektiğini vurgularken, ateşkes sürecinin sürdüğünü açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran İfadesini Verdi

Fenerbahçe'nin Başkanı Sadettin Saran, yürütülen uyuşturucu soruşturması çerçevesinde "şüpheli" olarak ifade vermek üzere polis merkezine davet edildi.

Japonya’nın Nükleer Silah Sahibi Olma Tartışması Derinleşiyor

Japonya'da bir hükümet yetkilisi, Başbakan Takaiçi Sanae'nin güvenlik politikaları çerçevesinde nükleer silah edinme gerekliliğini dile getirdi.

Anadolu Efes Evinde Dubai’ye Yenildi

Anadolu Efes, EuroLeague 17. haftasında evinde Dubai Basketbol'a karşı 80-76'lık bir yenilgi aldı.

Şara’dan Türkiye ve Üç Ülkeye Teşekkür Mesajı

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Sezar Yaptırımları'nın kaldırılmasının ardından Suriye halkını kutlayarak, bu süreçte destek veren Türkiye, ABD, Katar ve Suudi Arabistan'a teşekkür etti.