Merhum başsavcının eşi Yargıtay üyesi oldu

Hakimler ve Savcılar Kurulu'nda boşta bulunan 7 Yargıtay üyesi arasında yer alan bir isim oldukça dikkat çekti. Trafik kazasında hayatını kaybeden merhum başsavcı Mustafa Alper'in eşi Hatıran Alper Yargıtay üyesi oldu.

Habertürk Ankara'dan Fevzi Çakır'ın edindiği bilgilere göre; Eski HSYK Genel Sekreteri Bilgin Başaran ve eski Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak, Denizli Hakimi Hatıran Alper (Trafik kazasında şehit olan eski Denizli Başsavcısı Mustafa Alper'in eşi) Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Basri Bağcı, İstanbul Hakimi İslam Çiçek, Yargıtay İdari Savcısı Fevzi Yıldırım ve Yargıtay Tetkik Hakimi Kadri Özerdoğan, Yargıtay üyesi seçildi.

HABERTURK

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.