MÜCADELE EDİLECEK GRUP
A Milli Futbol Takımı, 2026 Dünya Kupası Avrupa elemeleri kapsamında İspanya, Bulgaristan ve Gürcistan ile E Grubu’nda mücadele edecek. Ay-yıldızlı ekip, elemelerdeki ilk maçını 4 Eylül Perşembe günü Gürcistan’a karşı oynayacak. Karşılaşma, Boris Paichadze Ulusal Stadı’nda TSİ 19.00’da başlayacak.
BAŞKA BİR MAÇ HAZIRLIĞI
Milli futbolcu Merih Demiral, Gürcistan maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında şu açıklamaları yaptı: “Moralimiz çok iyi. Hepimiz çok iyi anlaşıyoruz. Burada olmaktan çok mutluyuz. Çok hazır durumdayız. Çok eğleniyoruz birlikte olmaktan dolayı. Burada olmak hepimiz için büyük şans. En iyi şekilde sahada cevap vereceğiz.”
SORUNLAR YANLIŞ ANLAŞILDI
Gürcistan basınından gelen, “İki futbolcu arasında sıkıntı olmuş. Ne düşünüyorsunuz?” sorusuna ise Merih Demiral, “Sorunuzu tam anlamadım. Kimin arasında sorun çıkmış? Onlar herhalde öyle hayal ediyor. Kimsenin arasında bir sıkıntı yok. Hazırız. Yarın da bunu göstereceğimize eminim.” şeklinde yanıt verdi.
Merih, son derece hazır olduklarını ifade ederek, “Bu maç çok önemli. Bu maçın farkındayız. Galibiyetle başlamak istiyoruz. Gürcistan, Avrupa Şampiyonası dönemine göre kendisini geliştirdi ama biz de kendimizi geliştirdik. Hazırız, antrenmanlarımızı yaptık. Konsantreyiz. İnşallah yarın sahada en iyi şekilde ülkemizi temsil ederiz. Her ihtimal için hazırız. Maç maç bakıyoruz. Herkes motive. Dünya Kupası şansımız var. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. İnşallah yarın en iyi şekilde başlayıp, en iyi şekilde grubu bitiririz.” dedi.