İKİNCİ TUR İÇİN İYİ BAŞLANGIÇ
Fransa’nın başkenti Paris’teki Invalides alanında düzenlenen müsabakalarda, Türk okçu Mete Gazoz, klasik yay ilk turunda Şilili rakibi Andres Gallardo Ferrada karşısında başarılı bir performans sergiledi. Setlerden 6-0 galip ayrılan Gazoz, adını ikinci tura yazdırmayı başardı. İkinci turda ise Tayvanlı Chih-Chun Tang ile mücadele edecek.
RAKİBİNİ MAĞLUP ETTİ
Mete Gazoz, Invalides alanındaki mücadelede, Şilili rakibi Andres Gallardo Ferrada’ya karşı üstün bir performans sergileyerek rakibini 6-0 mağlup etti. Bu galibiyetle Gazoz, ikinci tura yükselmeyi başardı ve yoluna devam edecek.
İKİNCİ TURDA ZORLU RAKİP
Türk okçu Mete Gazoz, Paris’teki müsabakaların ikinci turunda Tayvanlı Chih-Chun Tang ile karşılaşacak. Kendisine olan güveni yüksek olan Gazoz, ikinci turda da başarılı bir performans sergileyerek yoluna devam etmeyi hedefliyor.