MHP’de Meral Akşener krizi yaşanıyor!

1 Kasım’daki seçim sonucundan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve yönetimini sorumlu tutan çevrelerin kongre için çevresinde birleştiği isim Meral Akşener oldu. Akşener’in aday olması için kıramayacağı, siyasette etkili olmuş merkez sağdan önemli isimlerin devreye girdiği belirtiliyor.

MHP tabanındaysa Akşener isminin öne çıkması üzerine karşı propagandaya hız verildi. Parti içinde Akşener’e karşı, “Ülkücü hareket dışından gelen, ülkücüye genel başkan olamaz” ve “erkeklerin ağırlıkta olduğu ülkücü hareketin başına bir kadının geçmesi mümkün değil” tezi kullanılıyor.
Akşener’in DYP’de Tansu Çiller ile siyasete girip etkili bir isim olarak kritik dönemlerde görev yapması, ardından AK Parti’nin kurucuları arasında yer alıp, tam kuruluş aşamasında bu hareketten ayrılması ve MHP’ye katılması MHP’deki değişim taleplerinin adresi olarak gösterilen Akşener’i zorlayan propaganda olarak öne çıkıyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.