“Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, Türkiye ziyareti için hazırlıklarını tamamlıyor”

MISIR CUMHURBAŞKANI SİSİ’NİN TÜRKİYE ZİYARETİ
Mısır Cumhurbaşkanı Sisi’nin yakın zamanda Türkiye’ye resmi bir ziyaret gerçekleştirmesi planlanıyor. Ziyaret sırasında, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının yanı sıra iki ülkenin ticari ilişkileri ve gelecekte atılacak adımlar da ele alınacak.

TÜRKİYE-MISIR YÜKSEK DÜZEYLİ STRATEJİK İŞBİRLİĞİ KONSEYİ TOPLANTISI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Mısırlı mevkidaşıyla Ankara’da katılacağı Türkiye-Mısır Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısı’nda, savunma, enerji, turizm, sağlık, eğitim ve kültür alanlarında yaklaşık 20 anlaşmanın imzalanması öngörülüyor. Bu anlaşmalarla iki ülke arasındaki ticaret hacminin hızla artırılması ve 10 milyar doları bulan hacmin ilk aşamada 15 milyar dolara çıkarılması hedefleniyor. Bu adımlar, ülkeler arasındaki ilişkilerin geliştirilmesini ve ekonomik işbirliğinin güçlenmesini sağlayacak.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.