MSB’DEN AÇIKLAMA: TRAFİK KAZASINDA ŞEHİT OLAN ASKER VE YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI
Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde meydana gelen trafik kazasında Piyade Er Uğurcan Işık’ın şehit olduğu ve 11 askerin yaralandığı belirtildi. Yaralılar, derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlandı.
ŞEHİT ASKER İÇİN BAŞSAĞLIĞI DİLENDİ
Açıklamada, kazada şehit olan Piyade Er Uğurcan Işık için başsağlığı dileklerinde bulunuldu. Yaralı askerlerin ise tedavilerine hemen başlandığı vurgulandı. Öte yandan, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatıldığı belirtildi.
ASKERİ PERSONELİN DİKKATİ ÜZERİNDE DURULDU
MSB’nin yaptığı açıklamada, askeri personelin trafik kurallarına uyması gerektiği ve dikkatli olmaları gerektiği önemle vurgulandı. Benzer kazaların yaşanmaması için askeri personelin trafik kurallarına riayet etmesi gerektiği hatırlatıldı.