MSB, PKK’lı Teröristlerin Etkisiz Hale Getirildiğini Duyurdu
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyinde bulunan Metina ve Kandil bölgelerinde tespit edilen 5 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Operasyonun Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından gerçekleştirildiği belirtildi.
MSB, PKK’lı Teröristlerle Mücadelesini Sürdüreceğini Belirtti
MSB sözcüsü, “Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü PKK’ya karşı kararlılıkla mücadelesine devam edecek ve bölgedeki teröristleri etkisiz hale getirmeye devam edecek” şeklinde açıklamada bulundu. Terörle mücadelenin devam edeceği vurgulandı.
MSB, Sınır Ötesi Operasyonların Devam Edeceğini Bildirdi
MSB yetkilisi, “Türkiye’nin güvenliği için sınır ötesinde gerçekleştirilen operasyonlar, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi açısından önemli bir konudur. Bu operasyonlar, Türkiye’nin sınırlarını koruma ve terörle mücadeledeki kararlılığını göstermektedir” dedi. Operasyonların devam edeceği belirtildi.