TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ HAKURK BÖLGESİNDE 2 PKK’LI TERÖRİSTİ ETKİSİZ HALE GETİRDİ
Türk Silahlı Kuvvetleri, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde devam eden sınır ötesi operasyonlar kapsamında 2 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdi. Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, operasyonların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı ve teröristlerin etkisiz hale getirilene kadar devam edeceği belirtildi.
OPERASYONLAR KARARLILIKLA SÜRDÜRÜLECEK
MSB’nin açıklamasında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin teröristlerle mücadelesinin kararlılıkla devam edeceği ve operasyonların en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar süreceği ifade edildi. Türk Silahlı Kuvvetleri, bölgedeki terör unsurlarına karşı gereken kararlılığı sergilemeye devam ediyor.
MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRECEK
MSB tarafından yapılan açıklamaya göre, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde yürüttüğü operasyonlar kararlılıkla sürdürülecek. Terör örgütlerine karşı yürütülen mücadele, güvenlik güçlerinin etkin ve kararlı tutumuyla devam edecek.