MSB raporu: DEAŞ ve PKK/KCK üyelerinin arasında bulunduğu 20 şahıs sınırdan yakalandı

2 DEAŞ ve 1 PKK/KCK Üyesi Yakalandı
Milli Savunma Bakanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre, Bulgaristan’a yasa dışı yollarla gitmeye çalışan 2 DEAŞ mensubu ve Suriye’den ülkemize geçmeye çalışan 1 PKK/KCK mensubu dahil toplam 20 kişi, hudut birlikleri tarafından yakalandı. Yapılan operasyon sonucunda gözaltına alınan şahıslar hakkında başlatılan soruşturma devam ediyor.

Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor
MSB’nin açıklamasına göre, Türkiye’nin sınırlarını yasa dışı geçmeye çalışan terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ediyor. Hudut birliklerinin dikkatli çalışmaları sayesinde, ülkenin güvenliği için önemli bir konu olan sınıra yasa dışı geçiş girişimleri engelleniyor.

Bu Tür Operasyonlar Ülke Güvenliği İçin Önemli
Yakalanan 2 DEAŞ ve 1 PKK/KCK mensubu ile beraber toplam 20 kişinin sınırdan yakalanması, ülke güvenliği için çok önemli bir konudur. MSB’nin açıklamasına göre, terör örgütlerinin sınırdan geçiş girişimlerinin engellenmesi, ülkenin güvenliğinin temeli olan sınırın korunması açısından gereken bir konudur. Bu tür operasyonlar, ülkenin güvenliğine katkı sağlayarak terörle mücadelede önemli bir rol oynuyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.