SON HAFTA MAÇINDA GALATASARAY VE BAŞAKŞEHİR MÜCADELESİ
Galatasaray, Süper Lig’in son haftasında Başakşehir ile karşılaştı. Seyrantepe’de gerçekleşen mücadelede 17. dakikada Dries Mertens’in penaltı golü ve 81. dakikada Victor Osimhen’in attığı golle Galatasaray, maçı 2-0 kazanarak önemli bir galibiyet elde etti. Bu müsabakada, Fernando Muslera ile Dries Mertens, takıma veda etti.
MUSLERA’YA COŞKULU VEDA
Maç öncesinde ısınmak için sahada kendini gösteren Muslera, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Taraftarlar, 38 yaşındaki kaleciye yönelik “Büyük kaptan” ve “Bu taraftar seninle gurur duyuyor.” şeklinde tezahüratlarda bulundu. Ayrıca, kale arkasında Muslera için “Sen her zaman bizim efsanemiz olacaksın” yazılı bir pankart açılarak ona olan sevgi gösterildi.
Sarı-kırmızılı formasıyla 14 sezon geçiren Muslera, Galatasaray’daki son maçına çıktı ve mücadeleye ilk 11’de başladı. 88. dakikada Günay Güvenç’e yerini bırakarak sahayı terk etti. Mücadele boyunca hem mücadelenin seyri hem de Muslera’nın vedası, taraftarların aklında unutulmaz anılar bıraktı.