Müzisyen Grup Manifest Hakkında Soruşturma Başlatıldı

GRUP HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Müzik grubu Manifest’in, Mina Solak, Esin Bahat, Zeynep Sude Oktay, Lidya Pınar, Sueda Uluca ve Emine Hilal Yelekçi’den oluştuğu biliniyor. Grubun Küçükçiftilik Park’ta düzenlenen ilk +18 konseri sosyal medya üzerinde tartışmalara yol açtı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, bu konser sonrası grup hakkında soruşturma başlattığını açıkladı.

AÇIKLAMADA NELER BELİRTİLDİ

Yapılan açıklamalarda, grup hakkında “hayasızca hareketler” ve “teşhircilik” suçlamalarıyla soruşturma yürütüldüğü ifade edildi. Grubun konser esnasındaki dans ve gösterilerinin “edep, iffet, ar ve haya duyguları ile edep törelerine saldırı niteliği taşıyan” hareketleri içerdiği dile getirildi.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLADI

Manifest grubu ile ilgili yürütülen soruşturma sonucunda karar verildi. Soruşturma çerçevesinde, şüphelilere adli kontrol tedbiri uygulanması için nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.