NASA’dan o iddiayla ilgili açıklama geldi

İngiliz The Mirror'ın haberine göre; dinozorların yok olmasına yol açan göktaşının benzeri büyüklükte bir asteroit, Atlantik boyunca yaklaşık 90 metre yüksekliğinde bir tsunamiye yol açacak ve bu, İngiltere, İspanya, Hollanda ile Amerika'nın doğu kıyılarının büyük bir kısmını yerle bir edecek.

Buna göre; yaklaşık 30 milyon insan anında ölecek, toplumsal kargaşa evrene hâkim olacak ve 40 milyon insan ortadan kaybolacak. Göktaşının Porto Riko'ya çarpacağı öne sürülüyor. Tüm bu felaket senaryolarıyla ilgili NASA'dan açıklama geldi. Potansiyel olarak tehlikeli olabilecek göktaşlarını inceleyen NASA uzmanı Paul Chodas, söz konusu tarihlerde bir asteroit ya da herhangi bir gök cisminin dünyayı etkilemeyeceğini açıkladı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.