Netanyahu Düşmanların Yeniden Saldırıya Hazırlandığını Açıkladı

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, “İsrail’in saldırılarının bitmediğini” belirterek, “bazı düşmanlarının tekrar saldırmak için toparlanmaya çalıştığını” ileri sürdü. Görüntülü mesajında, İsrail toplumu içindeki tartışmalar ve ayrışmalar konusunda duyarlı olduğunu dile getiren Netanyahu, bu durumun geride bırakılması gerektiği vurgusuyla “ulusal birlik” çağrısında bulundu.

İSRAİL ORDUSUNUN İŞİ BİTMEDİ

Netanyahu, İsrail ordusunun görevlerinin süregeldiğini ifade ederek, “Önümüzde hala büyük güvenlik sorunları var. Bazı düşmanlarımız bize tekrar saldırmak için toparlanmaya çalışıyor” şeklinde konuştu. Ayrıca, Gazze’deki İsrailli esirlerin serbest bırakılmasının, elde edilen tarihi zaferlere işaret ettiğini savunan Netanyahu, “bunların bir sonucu olarak büyük fırsatların ortaya çıktığını ve bunlardan yararlanacaklarını” sözlerine ekledi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.