Nevşehir’de Tarlaya Uçan Otomobil Kazasında İki Kişi Öldü

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesindeki Doğala köyü yakınlarında, A.Ç. idaresindeki 34 DD 4300 plakalı otomobil kontrolden çıkarak tarlaya düştü.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ Kazada, otomobilde yolcu olan Rasim E. olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü A.Ç. ile diğer yolcu Mustafa E. yaralı halde hastaneye sevk edildi.

DURO MU AĞIRLAŞTI Yaralı olan Mustafa E.’nin durumu ağırlaşıp, Derinkuyu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı halde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Sürücü A.Ç.’nin tedavisi ise Nevşehir Devlet Hastanesi’nde devam ediyor.

KAZA ÜZERİNE SORUŞTURMA BAŞLATILDI Olayın ardından kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.