Oklahoma’da Tankerden Sızan Amonyak 45 Kişiyi Hastanelik Etti

ABD’DE AMONYAK SIZINTISI HASTANEYE YETİŞTİRDİ

Oklahoma eyaletinde park halinde bulunan bir tankerden sızan amonyak nedeniyle 45 kişinin hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Olay sonrasında, yüzlerce kişi güvenlik amacıyla tahliye edildi. Yetkililerin açıklamalarına göre, tır şoförünün sızıntıyı fark etmesiyle birlikte harekete geçildi.

AMONYAK SIZINTISI BÖLGEYİ ETKİLEDİ

Gazdan etkilenen 45 bireyin hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Ayrıca, sızıntıya müdahalede bulunan beş görevlinin solunum yollarında kimyasal yanıklar meydana geldiği aktarıldı. Sızıntıyla ilgili çalışmaların sürdüğü ve bölgedeki güvenlik önlemlerinin arttığı ifade edildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.