OKTAY KAYNARCA’DAN DOLANDIRICILARA CEVAP
Şu günlerde “Kim Milyoner Olmak İster” isimli yarışmanın sunuculuğunu üstlenen usta oyuncu Oktay Kaynarca, sosyal medya üzerinden dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. Dolandırıcılardan gelen bir mesajı gören Kaynarca, bu duruma tepkisini gösterirken takipçilerini de uyarmayı unutmuyor.
DOLANDIRICILARA TEPKİ
Hukuk firmasından geldiği söylenen bir numaranın, Kaynarca hakkında bir ceza davası bulunduğu yönünde bir mesaj gönderdiğini gören ünlü isim, sinirleniyor. Şaşkınlığını dile getirerek, gelen mesajı ve tepkisini paylaştı. Kaynarca, “Lan oğlum sizi kim neyle büyüttü lan? Bu kadar çok yapılacak iş varken insan niye bula bula dolandırıcılık işini yapar? Bizim kendi dolandırıcımız var geri zekalılar, size ihtiyaç yok.” diyerek dolandırıcılara sert bir yanıt veriyor.
TAKİPÇİLERİNE UYARI YAPTI
Aynı zamanda dolandırıcılara karşı takipçilerini de uyarmayı ihmal etmeyen Kaynarca, Instagram hesabından mesajı paylaşarak, “Aman dikkat. Bu bir suç ihbarıdır.” ifadeleriyle takipçilerini bilgilendiriyor.