Oyuncu İclal Aydın gözyaşlarına boğuldu

'O Hayat Benim' adlı dizide tanışıp evlendiği Efe Kubilay ile mutlu bir beraberlik yaşayan İclal Aydın, katıldığı programda eşiyle çocuk sahibi olmak istediklerini, ancak 3 kere bebek düşürdüğünü anlattı.

Oyuncu ve yazar İclal Aydın Elife Yılmaz ve Hazan Kutsal'ın sunduğu "Canlı Masa" programına konuk oldu. Ünlü oyuncu üç yıl önce O Hayat Benim dizisinde tanışıp evlendiği yönetmen Efe Kubilay'la çocuk istediklerini, ancak üç kez çocuk düşürdüğünü anlattı.

Yaşadığı bu süreçte çok zor zamanlar geçirdiğini ilk kez açıklayan İclal Aydın "Efe ile bir çocuğumuz olsun istiyoruz. Hamile kalabiliyorum. Üç yıldır üç kere denedik ama maalesef 12. Haftaya geldiğimde hamilelik sürecim sonlanıyor" dedi.

Sık sık doktor kontrollerine gittiğini söyleyen İclal Aydın, "Doktorum tüp bebek yöntemiyle denememizi öneriyor, ancak ben doğal yollarla olsun istiyorum. Çünkü diğeri de riskli ve o vebali şimdilik almak istemiyorum" şeklinde konuştu. Gözyaşlarını tutamayan İclal Aydın, "Eşimin hiç çocuğu olmamış. Beraberliğimizin bir meyvesi olmasını bu yüzden çok istiyoruz" dedi.

İclal Aydın, yıllar önce kızı Lal'e hamileyken yaşadığı bir anıyı da paylaştı. Aydın, "Kızıma hamileyken rutin kontrollere gittiğim sırada asansörde ağlayan bir çiftle karşılaştım. 'Ne oldu?' diye sorduğumda bebeğinin kalbinin durduğunu ve hamileliğinin sonlandığını öğrendim. Ben bunu köşemde iyi niyetle paylaşmıştım ancak sonrasında çok pişman oldum. Çünkü hanımefendi benim okuyucummuş ve bana bir zaman sonra mektup gönderdi. Sağlıklı bir evlat dünyaya getirdiğini anlattı. O zaman anladım ki ben onun kalbini kırmışım. Buradan özür diliyorum tekrar" dedi.

Bu hikayenin bir benzerini geçtiğimiz Mayıs ayında kendisinin yaşadığını da söyledi. Ünlü oyuncu şunları söyledi: "Mayıs ayında hamileliğimin üçüncü ayındaydım ve kontrole gitmiştim. Doktorum bebeğin kalbinin durduğunu söyledi. O an yıkıldım. Asansöre bindiğimde genç hamile bir kadın vardı. Ama bu kez ağlayan bendim. O yüzden kırdığım bütün kadınlardan özür dilerim."

TÜRKİYE

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.