Özgün Başlık: “Dries Mertens’ten Ciro Immobile’ye Türkiye’de bir tane Ciro esprisi!”

GALATASARAY’DA BAŞARILI İKİ SEZON SONRASI DRIES MERTENS’TEN BEŞİKTAŞ YORUMU
Galatasaray’a iki sezon önce transfer olan ve ardından üst üste kazanılan iki şampiyonlukta önemli bir rol oynayan Dries Mertens, İtalyan basınına ilginç açıklamalarda bulundu. Belçikalı futbolcu, Beşiktaş’ın yeni transferi Ciro Immobile hakkında konuşurken, “Burada sadece bir tane Ciro var, sıraya girmen lazım” şeklinde espri yaparak, İtalyan futbolcuya takımda kendine yer bulması gerektiğini ifade etti. Mertens, Immobile’nin Süper Lig’i tercih etmesini olumlu bulduğunu ve onu harika bir forvet olarak niteledi.

MUTLU OLAN DRIES MERTENS
Dries Mertens, Ciro Immobile’nin Beşiktaş’a transferiyle ilgili yaptığı telefon görüşmesinden mutluluk duyduğunu belirtirken, İtalyan futbolcunun Süper Lig’e gelmesinden dolayı sevinçli olduğunu vurguladı. Mertens, Immobile’ye takımda kendine yer bulması konusunda jest yaparken aynı zamanda İtalyan forvetin yeteneklerine ve Süper Lig’e katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

BEŞİKTAŞ’TAKİ FORVET ÇEŞİTLİLİĞİ
Belçikalı futbolcu, Beşiktaş’ın Ciro Immobile gibi bir forveti transfer etmesinin takıma ciddi anlamda çeşitlilik katacağını belirtirken, İtalyan futbolcunun takıma adaptasyon sürecinin hızlı olmasını ve başarılı performanslar sergilemesini temenni etti. Mertens, Beşiktaş’ın hücum hattındaki zenginlikten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Immobile’nin takıma katkı sağlayacağına inancını dile getirdi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.