Pakistan’da yolcu otobüsü trajedisi: 29 ölü

PAKİSTAN’DA YENİ BİR OTOBÜS KAZASI
Rawalpindi kentinde meydana gelen bir otobüs kazasında 1’i çocuk 29 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi ağır yaralandı. Otobüste toplamda 30 yolcu bulunduğu belirtildi. Yetkililere göre kaza, otobüsün frenlerinin tutmaması sonucu Girari köprüsünde gerçekleşti.

CUMHURBAŞKANI VE İÇİŞLERİ BAKANI’NDAN AÇIKLAMALAR
Pakistan Cumhurbaşkanı Asıf Ali Zerdari, kazanın ardından yapmış olduğu açıklamada, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyerek yardım faaliyetlerinin hızlandırılması gerektiğini vurguladı. İçişleri Bakanı Muhsin Nakvi ise ailelere başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.