Paul Onuachu, Nijerya Milli Takımı’na çağrıldı!

Nijerya Futbol Federasyonu, Trabzonspor’un başarılı golcüsü Paul Onuachu’nun milli takıma çağrıldığını açıkladı. Onuachu, sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarılan Sadiq Umar’ın yerine milli takıma dahil edildi.

Onuachu, dün akşam oynanan Samsunspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Kesinlikle kolay bir maç olmayacağının bilincindeydik. Rakibimiz oynadığı son 4 maçta iyi karşılaşmalar çıkarmıştı. Hocamız zor maç olacağını söylemişti, biz de biliyorduk. İyi bir karakter ortaya koyduk. Hak edilmiş bir 3 puan oldu bizim açımızdan.” ifadelerini kullandı.

Adaptasyon sürecinden de bahseden Onuachu, “4 maç oynamış bir takıma sonradan katılabilmek kolay değildir. Benim açımdan adapte olabilmek çok kolay değildi. Milli takımda özellikle santrfor bölgesinde çok önemli oyuncular var. Milli takım hocamız da tercihlerini bu şekilde kullanmış. Ben kendi oyunuma odaklanmış durumdayım.” dedi.

Paul Onuachu’nun milli takıma çağrılması, futbolseverleri heyecanlandırdı ve Onuachu’nun başarılı performansının uluslararası alanda da takdir gördüğünü gösterdi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.