Pep Guardiola, Barcelona’ya Dönmeyecek!

Pep Guardiola’nın Barcelona Açıklaması

Dünya futbolu tarihinin en başarılı teknik direktörleri arasında yer alan Pep Guardiola, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam, bir daha Barcelona’ya geri dönmeyeceğini belirtti. GQ dergisine verdiği röportajda, Barcelona’da futbolcu ve teknik direktör olarak geçirdiği döneminin “çok güzel” olduğunu fakat bu dönemin “sonsuza kadar” bittiğini ifade etti. Guardiola, kulübeye geri dönmeyeceğini, başkanlık yapması durumunda bile dönmeyeceğini söyledi.

Gelecek Planları ve Ara Verme Süreci

Manchester City ile 2027 yılında sona erecek olan sözleşmesini tamamladıktan sonra belirsiz bir süre için ara vereceğini de duyurdu. İspanyol teknik adam, aranın ne kadar süreceğini ise “Bir yıl, iki yıl, üç yıl, beş, on, on beş… Belki geri dönmem.” şeklinde açıkladı. Bu açıklamalar, Guardiola’nın gelecekteki planlarına dair önemli ipuçları veriyor.

ÖNEMLİ

Tem Otoyolu’nda Kamyon Devrildi

TEM Otoyolu'nda Altınşehir bölgesinde geri dönüşüm malzemesi taşıyan bir kamyon devrilerek trafiği bir süre aksattı.

Özgür Özel, AK Parti’yi suçladı

CHP lideri Özgür Özel, AK Parti'ye geçen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu eleştirirken, AK Parti'den sert bir yanıt geldi; Ömer Çelik, Özel’in sözlerini kınadı.

Daha Fazlası!