Petrol Fiyatları 86 Dolar Seviyesine Düştü

Yeni haftanın başlangıcında brent petrolün varil fiyatı 114 doları aşarak Haziran 2022’den bu yana en yüksek değerine ulaştı. TSİ 00.03 itibarıyla brent petrolün varil fiyatı 86 dolara kadar geriledi. Bu sırada Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 83 dolardan daha düşük bir seviyeye indi. Fiyatların düşüşünde ABD Başkanı’nın İran ile ilgili savaşla ilgili açıklamaları etken oldu.

SAVAŞIN BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Başkan, bir televizyon kanalına yaptığı telefon görüşmesinde İran ile yürütülen savaşta hedeflerine önemli derecede ulaştıklarını ifade etti ve “Savaşın büyük ölçüde tamamlandığını düşünüyorum. Donanmaları yok, iletişim araçları yok, hava kuvvetleri yok” şeklinde konuştu. Ayrıca, İran ile savaşın kısa bir süre içinde sona erebileceğine dair ipuçları veren Başkan, ilk aşamada belirlenen hedeflere 4-5 haftalı süreden çok daha önce eriştiklerini ileri sürdü. Başkan, bunun yanı sıra Hürmüz Boğazı üzerine ‘kontrolü ele geçirmeyi düşündüğünü’ de belirtti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.