Petrol Fiyatları 86 Dolar Seviyesine Düştü

Yeni haftanın başlangıcında brent petrolün varil fiyatı 114 doları aşarak Haziran 2022’den bu yana en yüksek değerine ulaştı. TSİ 00.03 itibarıyla brent petrolün varil fiyatı 86 dolara kadar geriledi. Bu sırada Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 83 dolardan daha düşük bir seviyeye indi. Fiyatların düşüşünde ABD Başkanı’nın İran ile ilgili savaşla ilgili açıklamaları etken oldu.

SAVAŞIN BÜYÜK ÖLÇÜDE TAMAMLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Başkan, bir televizyon kanalına yaptığı telefon görüşmesinde İran ile yürütülen savaşta hedeflerine önemli derecede ulaştıklarını ifade etti ve “Savaşın büyük ölçüde tamamlandığını düşünüyorum. Donanmaları yok, iletişim araçları yok, hava kuvvetleri yok” şeklinde konuştu. Ayrıca, İran ile savaşın kısa bir süre içinde sona erebileceğine dair ipuçları veren Başkan, ilk aşamada belirlenen hedeflere 4-5 haftalı süreden çok daha önce eriştiklerini ileri sürdü. Başkan, bunun yanı sıra Hürmüz Boğazı üzerine ‘kontrolü ele geçirmeyi düşündüğünü’ de belirtti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Galatasaray’ın Liverpool Maçında Seyirci Yasağı Onaylandı

Galatasaray'ın Liverpool karşısında İngiltere'deki maçında aldığı ceza için yaptığı itiraz kabul edilmedi.

Putin: Avrupa’ya Doğal Gaz Sevkiyatında Yeni Stratejiler

Vladimir Putin, Orta Doğu'daki ABD, İsrail ve İran gerilimlerinin enerji piyasasını etkilediğini belirterek, Avrupa ile petrol ve doğalgaz tedarikinde iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.

Niğde’de Doğal Gaz Patlaması: 16 Yaralı Durumu İyi

Niğde'deki bir apartmanda doğal gaz patlaması sonucu 16 kişi yaralandı ve hastaneye sevk edildi. Olayın ardından bölgeye acil sağlık ekipleri yönlendirildi.

İstanbul’da Şubat Ayında Hava Kirliliği Artışı

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin araştırmasına göre, İstanbul'daki hava kirliliği geçtiğimiz Şubat ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 9 yükseldi.

Onuachu İle Trabzonspor Farkı İkiye Çıkardı

Trabzonspor, Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor'u deplasmanda 3-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti.