ÇAYKUR RİZESPOR FENERBAHÇE MAÇINDA 5 GOL YERKEN GERİYE DÜŞTÜ
Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 3. haftasında Fenerbahçe’ye 5-0 mağlup oldu. Maçta 2-0 geriye düşen Çaykur Rizespor’da, kaleci Gökhan Akkan’ın performansı protesto edildi. Fenerbahçe, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı ve maçın sonucunu belirleyen golleri atarak galibiyeti elde etti.
FENERBAHÇE İLK YARIYI 1-0 ÖNDE TAMAMLADI
Fenerbahçe, maçın 13. dakikasında Fred’in attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı da bu skorla kapattı. Sarı-lacivertliler, ikinci yarıda da üstün performansını sürdürerek maçı 5-0 kazanmayı başardı.
FENERBAHÇE, EDİN DZEKO İLE FARKI AÇTI
Müsabakanın 53. dakikasında Fenerbahçe’nin yeni transferi Edin Dzeko, sağ çaprazdan attığı golle skoru 2-0 yaparak takımının farkı açmasını sağladı. Bu golün ardından Fenerbahçe, kontrolü elinde tutarak galibiyete doğru ilerledi.