Rojin Kabaiş’in Ölümüyle İlgili Şüpheler

21 YAŞINDAKİ ROJİN’İN MYSTERİ

Kanal D’de hafta içi her gün ekranlara gelen “Neler Oluyor Hayatta” programında sunucular Hakan Ural ve Ferda Yıldırım, 21 yaşındaki Rojin’in başına gelen olayları derinlemesine ele aldı. Genç kızın intihar mı ettiği yoksa bir cinayete mi kurban gittiği soruları üzerine tartışmalar yapıldı. Programda psikiyatrist Dr. Tanju Sürmeli ve Adli Tıp Uzmanı Prof. Dr. Nevzat Alkan’ın da yer alarak konu hakkındaki görüşlerini paylaştığı sırada, Rojin Kabaiş’in babası Nizamettin Kabaiş’in açıklamaları oldukça dikkat çekici oldu.

“KIZIM VAHŞETE KURBAN GİTTİ”

Baba Kabaiş, “Kızımın otopsisine girdiğimde vücudunda darp izleri gördüm. 24 kilometre uzağa, o çocuk tek başına gitmez. Çocuğumun başına birileri bir şey getirdi mutlaka” şeklinde konuştu. İntihar iddialarını kesin bir şekilde yalanlayarak, “Tüm kameraları izledim. Kızım asla intihar edecek bir insan davranışları sergilemiyor. Hatta cebinde kek bile var. Benim kızım yürürken iki erkek de yanından geçiyor ve sonrası görülmüyor. Rojin’in intihar edebileceği hiçbir durum kesinlikle söz konusu değil. Ben yalvararak otopsiye girdiğimde gözlerimle gördüm, darbedilmişti. Simsiyah darp izi vardı sırtında. Şişme de yoktu, vücut bozulmamıştı. Sadece yüzünde şişme vardı. Yüzü neredeyse tanınmıyordu. Hatta odadan ağlayarak çıktım ve oradaki yetkililerden biri bana ‘Bu çocuk çok suda kalmamış en fazla 6 gün’ dedi” açıklamasını yaptı. Rojin’in durumu, birçok kişide derin bir üzüntü ve merak uyandırdı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.