Rüştü: Ben olsam Trabzon’a ceza vermem

Eski Milli Kaleci Rüştü Reçber, PFDK tarafından Trabzonspor'a verilen cezaya ilişkin konuştu. Reçber, “Ben olsam kesinlikle Trabzonspor’a ceza vermezdim” dedi.

Eski Milli Kaleci Rüştü Reçber, Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen spor söyleşisi ile Zeytinburnulu gençler ile buluştu. Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen söyleşide konuşan Reçber, gençlerle futboldaki tecrübelerini paylaşarak, sorularını yanıtladı.

Öğrencilerin, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Trabzonspor’a verilen ceza hakkında sorduğu soruya cevap veren Rüştü Reçber, “Ben olsam kesinlikle Trabzonspor’a ceza vermezdim. Çünkü, biz yaklaşık bir iki yıldır bir oluşum içerisindeyiz. Bu oluşumun amacı da kişiler tarafından kulüplere verilen cezaların önüne geçmek. Ama maalesef şu an uygulamış, denetim yapmış ve sonucunu almış bir durumda değiliz. Çünkü, bir şahsın vermiş olduğu zararı Trabzonspor Kulübü çekmemek zorundadır. Bu sadece Trabzonspor için değil, her kulüp için geçerli. Yeni kurulan sistemde bu şahısların cezalandırılması gerekir” dedi.

Gençler tarafından federasyon başkanlığı adaylığını koyup koymayacağına ilişkin sorulan soruyu cevaplayan Reçber, “Açık ve net olayım; şu anki sistem buna müsaade etmez. Ama eninde sonunda bir gün bizler oraya oturacağız" diye konuştu.

Reçber, ligde çekişmenin son haftaya kadar süreceğini düşündüğünü belirterek, "Puan kaybeden takımın şampiyonluğu kaybedeceğini düşünüyorum" ifadesini kullandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Mert Hakan Yandaş’ın Avukatlarından Açıklama Geldi

Mert Hakan Yandaş'ın avukatları, bahis soruşturması sırasında gizliliğe rağmen dosya bilgilerini basına sızdırıldığını belirterek, bunun itibar suikastı olduğunu iddia etti.

Müzik Eserleri Telif Hakları Hakkında Kritik Açıklamalar

MESAM Başkanı Recep Ergül, son dört yılda telif gelirlerinin 25 kat yükseldiğini duyurdu ve düğün salonlarındaki eserlerin telif ödemeleri hakkında bilgiler paylaştı.

Zelensky: Moskova’dan Gelen Mesajlar Dikkatle İncelenmeli

Ukrayna Devlet Başkanı Zelensky, Moskova’nın açıklamalarının Rusya'nın savaşta devam etme arzusunu açıkça gösterdiğini ifade etti.

Antalyaspor’da Erol Bulut Görevine Son Verildi

Antalyaspor, Süper Lig'deki teknik direktör Erol Bulut ile yollarını ayırdığını açıkladı. Takım, yeni bir teknik kadro arayışına girecek.

Almanya Savunma Bütçesi İçin Yeni Projeler Gündemde

Almanya, 50 milyar euroyu aşan savunma alımlarını onaylayarak, Rusya tehdidine karşı Avrupa'da silahlanma sürecini hızlandırma kararı aldı.