Saldırganla Şoför karşı karşıya geldi

Dün İstanbul Acıbadem'de yaşanan ve trafiği felç eden metrobüs kazası sonrası otobüsün şoförü ile şemsiyeli saldırgan ilk kez bir araya geldi.

Kaza yapan metrobüsün şoförü Recai Türkoğlu, kendisine saldıran şemsiyeli yolcununda getirildiği adliyede ifade verdi.

Acıbadem'de kaza yapan metrobüsün şoförü Recai Türkoğlu, kendisine saldıran şahsın sevk edildiği adliyeye gelerek savcıya ifade verdi. Adliyeden ayrılırken konuşan Türkoğlu, "Sağlığım iyi çok şükür. Karşılık vermedim. Bir şey söylemek istemiyorum şu anda" dedi. Şoföre şemsiyeyle saldıran kişi ise tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildi.

Acıbadem’de şemsiyeli saldırı sonrası kazan yapan metrobüsün sürücüsü Recai Türkoğlu, adliyeye gelerek savcıya ifade verdi. Sabah saatlerinde Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na avukatıyla birlikte gelen sürücü Recai Türkoğlu savcılıkta verdiği ifadesinin ardından adliyeden ayrıldı. Basın mensuplarının “Savcılık tarafından serbest mi bırakıldınız” sorusuna Türkoğlu’nun avukatı Hasan Abanoz, “Evet şu aşamada serbest” dedi. Hangi suçlama ile ifade verip serbest bırakıldığı sorusuna ise avukat Abanoz, “Olay basına yansıdı. Şuan için bir şey söylemek doğru olmayacak” diye konuştu.Burnu bandajlı olarak görülen metrobüs sürücüsü Recai Türkoğlu ise, “Sağlığım iyi çok şükür. Karşılık vermedim. Bir şey söylemek istemiyorum şu anda” dedi.

Bu sırada avukatı Hasan Abanoz da, “Müvekkilim vurmanın etkisi ile şuurunu kaybetti. O sebeple düştü direksiyondan. Saldırganın vuruşu ile müvekkilim zaten şuurunu kaybetmiştir. Bu sırada direksiyon mahalinden de saldırganın video görüntülerinden de görüldüğü üzere çekilerek atılmıştır. Bu sebeple kaza meydana gelmiştir. Evveliyatında da yolcu alıp almama konusu. Yani başka bir şey değil. Tamamen saldırganın kişisel bir egosu. Öyle görünüyor ki burada taksirle yaralamadan bir dava açılabilir” şeklinde konuştu.

Acıbadem’deki metrobüs kazasında şoföre şemsiyeyle saldıran kişi, tutuklama istemiyle mahkemeye sevkedildi

HÜRRİYET

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.