Samsun’da Bıçaklı Saldırı: 3 Tutuklandı

ETKİNLİKTE KANLI SALDIRI

Samsun’un İlkadım ilçesinde düzenlenen 19 Mayıs etkinlikleri sırasında, sanatçı Aydilge’nin konseri esnasında talihsiz bir olay yaşandı. K.Ç. (19) isimli genç, kimliği belirsiz kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı. Saldırı sonucu K.Ç., karnından ve kalçasından yaralandı ve derhal hastaneye kaldırıldı.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Hastanede tedavi altına alınan K.Ç.’nin durumu hakkında bilgi alınırken, saldırganlar olay yerinden kaçmayı başardı. Ancak İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, olayın peşine düştü. Yapılan takip sonucu bıçaklama olayını gerçekleştiren Ö.T. (19), B.T. (19), Y.K. (18) ve M.Ö. (18) hızlı bir şekilde yakalanarak gözaltına alındı.

TUTUKLAMALAR GERÇEKLEŞTİ

Gözaltına alınan dört genç, bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemede ifadeleri alınan Ö.T., B.T. ve Y.K., mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. M.Ö. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.