Şanlıurfa’da Silahlı Saldırı: İşletme Sahibi Ağır Yaralı

Olay, kentin tarihi ve turistik alanlarından biri olan Balıklıgöl civarında gerçekleşti. İddiaya göre, Göbeklitepe İsot Sarayı’na bilinmeyen kişi ya da kişilerce silahlı bir saldırı düzenlendi. Saldırı neticesinde, işletme sahibi Eyüp Dodanlı, boynuna isabet eden mermiyle ağır yaralandı.

SALDIRI SONRASI HIZLI MÜDAHALE

Silah seslerini duyan Eyyübiye Polis Merkezi’ndeki polisler, olay yerine hızla intikal etti. Durumun bildirilmesi üzerine sağlık ekipleri de yaralı Dodanlı’ya hızlıca ilk müdahaleyi gerçekleştirdi ve ardından ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. Olay anında iş yerinde bulunan müşteriler ise büyük bir panik yaşadı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Kim Kardashian Cristiano Ronaldo İtirafıyla Gündeme Geldi

Kim Kardashian, eski sevgilisi Cristiano Ronaldo hakkında "Bir erkeğin nasıl olması gerektiğinin tam tanımı" açıklamasında bulundu.

Kristjan Asllani Beşiktaş’ta Kalmayı İstiyor

Beşiktaş'ın ara transfer döneminde Inter'den kiraladığı Kristjan Asllani hakkında İtalyan basınında dikkat çekici iddialar gündeme geldi.

Bahçeli’den Kürtler Üzerine Çarpıcı Açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İran'da Kürt gruplara silah verilmesi iddialarını değerlendirerek dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Azerbaycan İran’a İnsani Yardım Gönderdi

İran'a düzenlenen İsrail saldırılarının ardından bölgedeki hayat şartları kötüleşti. Bu duruma yanıt olarak Azerbaycan, İran'a insani yardım gönderdi.

İspanya İran’a Türk Hava Sahası Kınaması Yaptı

İspanya, İran'ın Türkiye’ye yönlendirdiği balistik mermilerin NATO tarafından etkisiz hale getirilmesini sert bir dille eleştirdi. Hükümet, bu durumu kararlılıkla kınadı.