Saraçhane Protestolarında 14 Öğrenci Tahliye Edildi

ÖĞRENCİLERİN HAKİM KARŞISINA ÇIKMASI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yolsuzluk soruşturması nedeniyle tutuklanmasının ardından, görevden uzaklaştırılmasını protesto eden 14 öğrenci, Silivri’de ilk kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme, 28 Mart tarihinden bu yana tutuklu olan öğrencilerin tahliyesine karar verdi.

SORUŞTURMALARDAKİ ŞÜPHELİ SAYISI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şu anda 20 ayrı soruşturma yürütüldüğünü duyurdu. Bu soruşturmalarda, toplamda 829 şüpheli bulunuyor. Tutuklanan öğrencilerin büyük bir kısmı “Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’na muhalefet” suçlaması ile yargılanıyor. Öğrenciler hakkında, 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezaları talep ediliyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.