Semih Yalçın: İYİ Parti Terörle Oynamakta

YALÇIN’DAN İYİ PARTİ’YE SERT ELEŞTİRİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada İYİ Parti yönetimini ve sözcülerini sert bir dille eleştirdi. Yalçın, İYİ Partililerin terörle mücadele konusundaki beyanatlarını “politik zırvalık” olarak tanımlayarak, bu söylemlerin kamu vicdanında hiçbir yerinin olmadığını öne sürdü. İYİ Parti’nin açıklamalarını akıl dışı bulan Yalçın, “Bazılarının siyasi öngörüleri, Homo Sapiens’in zekâ seviyesinden bile geride” diye belirtti.

TERÖRÜN SONLANMASINI DESTEKLEMEK GEREKEN BİR KONUDUR

Yalçın, Türkiye’nin terörsüz bir döneme adım attığını ve PKK’nın silah bırakma müzakerelerinin toplumsal bir destekle karşılandığını vurguladı. İYİ Parti’nin bu sürece karşı durmasını eleştiren Yalçın, “FETÖ kurgulu İYİ Parti’liler, suyun akışına direniyor” ifadesini kullandı. Terörün sona ermesini istemeyen bazı kesimlerin, kargaşadan siyasi avantaj elde etmeye çalıştığını dile getirdi.

MHP LİDERİ’NİN SÖZLERİ ÇARPITILIYOR

Yalçın, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin sözlerinin yanlış anlaşıldığını iddia ederek, merhum Alparslan Türkeş’in “Türk ne kadar Kürt’se, Kürt de o kadar Türk’tür” sözünü hatırlattı. Son olarak, Yalçın İYİ Parti yönetimine bazı sorular yöneltti ve kamuoyundan yanıt almayı bekledi. Yalçın, “Görmezden geldiğiniz insanlarla neden TBMM çatısı altında yasama görevi yapıyorsunuz?”, “Gerek MHP’de gerekse diğer partilerde siyaset yapan Kürt kökenli vatansever vatandaşlarımızı da mı görmezden geliyorsunuz?” ve “Devletin caydırıcı gücü, varlık refleksi ve beka kudreti karşısında pes ederek silahlı mücadeleden vazgeçip meşru yolları seçenlere, ‘Hayır, sakın demokratik yöntemleri seçmeyin. Aman, siz yolunuza terörle devam edin.’ mi diyorsunuz?” şeklindeki sorularıyla kamuoyunu bilgilendirmiş oldu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.