Şenol Güneş’in geleceği tarih belli oldu

Beşiktaş yönetimi takımdan ayrılan teknik direktör Slaven Bilic'in yerine hoca arayışlarını sürdürürken sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-Beyazlılar'ın bu sezon Bursaspor'daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Şenol Güneş'le prensipte anlaştıkları kaydedildi. Tarafların, Yeşil-Beyazlılar'ın 3 Haziran'da Galatasaray'la oynayacağı Türkiye Kupası Finali'nden sonra transfere resmiyet kazandırması bekleniyor. Bilindiği ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, deneyimli hoca konusunda son derece ısrarcıydı.

Beşiktaş yönetimi, Güneş konusunda bu aşamaya gelirken aksilik yaşanması ihtimalini de göz önüne alarak alternatifler üzerindeki çalışmaları da es geçmiyor. Siyah-Beyazlılar'da bu listede öne çıkan isimlerin başında Shaktar Donetsk'i çalıştıran Rumen teknik adam Mircea Lucescu geliyor. Ancak, Shaktar Başkanı Rinat Ahmedov'un ikna olmasının son derece zor olduğu ifade edildi.
Diğer yerli adaylar arasında Beşiktaş'a şampiyonluk getiren isimlerden olan Mustafa Denizli'nin yer aldığı belirtildi. Bir diğer alternatifin ise Milli Takım deneyimi de bulunan Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı olduğu öğrenildi.

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden İbrahim Üzülmez'in dün geceki maçı A Takımdan sorumlu yönetici Mete Vardar'la birlikte izlemesi dikkat çekti. Üzülmez'in önümüzdeki sezon Siyah-Beyazlılar'ın teknik heyetinde yer alacağı ve ağabey görevi üstleneceği iddiaları da beraberinde geldi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.