Sergen Yalçın’dan Galatasaray derbisi değerlendirmesi

BEŞİKTAŞ’IN GALİBİYETİ

Süper Lig’in 7. haftasında Beşiktaş, Kocaelispor’u kendi evinde 3-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Siyah-beyazlıların gollerini Rafa Silva, Vaclav Cerny ve Jota Silva kaydetti. Maç sonrası Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kocaelispor mücadelesinin zorluklarına dair açıklamalarda bulundu.

KONFERANS SIRASINDAKİ DEĞERLENDİRMELERİ

Yalçın, oyunun herkes için kolay olmadığını, her ekibin puan almak için çaba gösterdiğini ifade etti. “Kocaelispor da zor bir pozisyonda, puan almak için çok iyi mücadele ettiler. 2-0’dan sonra koruma psikolojisi devreye girdi. Biz böyle bir şey söylemedik” dedi.

Yalçın, 3 puanın kıymetini vurgularken, “İkinci yarıya kötü başladık ve gol yedik. 2-1 tehlikeli skor. Bazı hamleler yaptık, zorunlu hamleler de yaptık. Bu aralar kazanmak çok önemli. 3 puan çok önemli” ifadesini kullandı.

TAKIMIN ZORLUĞU VE SAKATLIK DURUMU

Yalçın, yeni bir başlangıçta bulunduklarını belirtti ve “Göreve yeni başladık. Oyuncuların birçoğu yeni başladı. Bir teknik direktör olarak benim için de çok zor. Her şey kurulmuş, ben göreve geldim” dedi. Özellikle erteleme maçları ve sakat oyuncular konusuna dikkat çekti.

Tammy Abraham’ın sakatlığı hakkında da, “Tammy Abraham’ın omzu çıktı sanırım, takmışlar” şeklinde bilgi verdi.

GALATASARAY DERBİSİ ÖNCESİ

Yalçın, gelecek hafta oynayacakları Galatasaray derbisine dair zorlu bir mücadele beklediklerini ifade etti. “Ligin en zorlu deplasmanlarından birine gideceğiz. Çok güçlü bir takımla zor bir derbi oynayacağız. Hazırlanacağız” dedi.

Yalçın, derbilerin sonucunun belli olmadığını belirterek, “Derbinin havası başkadır. İyi hazırlanmak lazım. Oynayacağımız takım, ligin en iyi takımı diyebiliriz” şeklinde konuştu. Ayrıca, Tammy Abraham’ın derbide oynayıp oynayamayacağına yönelik, “Yarın çekilecek MR’ın ardından karar verilecektir” ifadelerini kullandı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.