PAŞA GÖNÜL ŞARKILARI ALBÜMÜ YAYINLANDI
YouTube ve Spotify gibi platformlarda yayınlanan Paşa Gönül Şarkıları albümünde sanatçının yeni besteleri ile geçmişte farklı sanatçılar tarafından seslendirilen şarkıları, bu kez Sezen Aksu tarafından dinleyicilere sunuluyor. Albümde yer alan Sen Ağla, Ey Aşk, Bahçe ve Linç isimli şarkılar, sosyal medyada en çok paylaşılan parçalar arasında öne çıkıyor.
İLK ŞARKIDAN DİKKAT ÇEKİCİ SÖZLER
Albümdeki ilk şarkı Linç, “Ne çocuklar gördüm büyümediler hiç, nefesleri çığlık duyulmadılar hiç. Çocuklar suçlu her biri pislik piç. Bir önemleri yoktu büyükleri çoktu.” sözleriyle başlıyor. Daha önce Gülben Ergen’in seslendirdiği Nanik, Cenk Eren’in yorumladığı Şuh Nefes ve Levent Yüksel ile özdeşleşen Abanoz’daki Emine, ayrıca Ferdi Tayfur’un unutulmaz yorumu ile bilinen Bana Sor da Sezen Aksu’nun sesiyle albümdeki yerini almış durumda.
KAPAK TASARIMI VE FOTOĞRAF ÇEKİMLERİ
Albümün tanıtım görselleri, fotoğraf sanatçısı Osman Yalın tarafından çekilmiş. Kapak tasarımı ise Ali Taran’a ait. Sezen Aksu, daha önce 2017 yılında Biraz Pop Biraz Sezen adıyla bir albüm yayımlamış, 2018 ve 2022 yıllarında ise Demo ve Demo 2 isimli albümlerinde başka müzisyenler için yazdığı şarkıları kendi seslendirmişti.
then "Add to Home Screen"