PERSONEL ALIMI DUYURUSU VE YEDİ A DAY ATAMASI
SGK tarafından yayınlanan duyuru, 344 personel alımı için yedek aday ataması sürecini duyurdu. Başvuruların 5 Haziran 2024 tarihinde başlayacağı belirtilirken, başvuru sonuçlarının en geç 25 Temmuz 2024 tarihine kadar ASİL adayların belge teslimi yapması gerektiği vurgulandı. Belgelerini teslim etmeyen adaylar için ise yedek aday ataması yapılacağı bildirildi.
YERINE YEDİK A DAY ATAMASI VE BELGE TESLİMİ
Yedek adaylar arasından belge teslimi için istenilen evrakların başvuru esnasında talep edileceği bilgisi paylaşıldı. Belgelerini teslim etmeyen veya feragat eden adayların yerine yedek adaylardan göreve başlatma işlemleri yapılacağı belirtildi. Yedek adayların belirtilen belgeleri 20 Eylül 2024 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Belge teslimleri, Balgat/ANKARA adresinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı’na iletilmek üzere belirtilen adrese yapılmalıdır.
DETAYLAR VE İLETİŞİM BİLGİLERİ
Duyuru ile ilgili daha fazla detay ve iletişim bilgilerine Sosyal Güvenlik Kurumu’nun resmi web sitesi üzerinden ulaşılabileceği vurgulandı. Adaylar, atama süreci ile ilgili gerekli olan tüm bilgileri ve yönergeleri kurumun web sitesinden edinebilirler.