Sivas’ta 3.9 Büyüklüğünde Deprem Oldu

DEPREMİN DETAYLARI

AFAD’ın sağladığı bilgilere göre, Sivas’ın Ulaş ilçesinde bu sabah saat 08:30’da 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu depremin derinliği ise 7 kilometre olarak belirlendi.

Etkilere Dikkat Çekiliyor

Yerel halk, depremin yaşandığı anı tedirginlikle karşıladı. Yetkililer, gerekli önlemlerin alındığını ve halkın güvende olması için çalışmalara devam edildiğini bildiriyor.

ÖNEMLİ

Araçlarda Tersten Yazılan İfadeler

"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasında öne çıkan sorulardan biri, araçların ön kısmına tersten yazılan ifadelerin neden kullanıldığıyla ilgiliydi. Bu ifadelerin amacı, arka taraftan gelen sürücülerin okuyabilmesidir.

Ankara’da 3,2 büyüklüğünde deprem

Ankara'da sabah saat 06:33'te 3,2 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Paniğe yol açan afet, çevre illerde de hissedildi. 6 ay önce aynı bölgede 3,5 şiddetinde deprem olmuştu.

Daha Fazlası!