Şükrü Saracoğlu’nda WiFi şifreli gönderme

Geçen sene kaçırdığı 20. şampiyonluk ve 4. yıldızı bu sene elde etmek isteyen Fenerbahçe, Beşiktaş derbisine galibiyet için çıktı.

Futbolcusundan yönetimine, taraftarlarından kulüp çalışanına kadar herkes buna konsantre olurken, Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki WiFi şifresinde de bunun göstergesi vardı.

Stadın WiFi şifresi bu maç için 1959201620 olarak ayarlandı. 1959 yılında başlayan ligde 2016 yılında 20. Şampiyonluk hedefi Kadıköy'deki şifre olarak iz bıraktı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.