Survivor’da Batuhan Diskalifiye Olacak Mı?

HİKMET VE BATUHAN ARASINDAKİ KAVGANIN YANKILARI

Survivor’da Hikmet ile Batuhan arasında yaşanan tartışmanın etkileri devam ediyor. Acun Ilıcalı, konseyde Batuhan Karacakaya’nın ailesinin hem ekibini hem de kendisini tehdit ettiğini duyurdu. Bu açıklamadan sonra birçok kişi, Batuhan Karacakaya’nın diskalifiye edilip edilmeyeceğini merak etmeye başladı.

ACUN ILICALI’DAN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMALAR

Acun Ilıcalı, Batuhan Karacakaya’nın ailesinin attığı tehdit içerikli mesajlar üzerine “Bizim açımızdan ciddi bir problem var. Bu problemi çözmeden düellolara geçme şansımız olduğunu düşünmüyorum. Bir yarışmacımızın Survivor’a devam etme şansı pek yok. Bahsettiğimiz yarışmacı Batuhan” ifadelerini kullandı. Bu süreçte aile açısından Hikmet meselesinin hala çözülmediğini vurgulayan Ilıcalı, “Babası önce iletişime geçmiş bizim arkadaşlarla. Ben böyle cümle cümle geçmeyeceğim. Konu şimdi programı ilgilendirdiği için konuşmak zorundayım” dedi.

TEHDİT EDEN MESAJLAR

İlcalı, “Bize suçlama babandan; avukatıyla konuşup suç duyurusunda bulunacakmış. Ağır tehdit var, bizimle ilgili. Sonra oğlumun kılına zarar gelirse şöyle yaparım, böyle yaparım demiş. Açıkçası hayatımda ilk defa aldığım bir mesaj şekli. İşte misliyle size ödetirim, oğlumu derhal gönderin” şeklinde detaylar verdi.

BATUHAN’IN ANNESİNDEN GELEN İDDİALAR

Ilıcalı, Batuhan’ın annesinden gelen bir başka mesajı da aktardı. “Yine son 1 ay ve yine dönen dolaplar. Yine bize suçlama. Başkasını şampiyon yapacaksınız diyor. Siz çok mu güçlü zannediyorsunuz kendinizi, Batuhan’ın sevgisini siz hak etmiyorsunuz demiş. İkisi de senin yarışmaya devam etmeni istemiyor. Tahmin edeceğin gibi biz de bu konuda suçlamak istemiyoruz” açıklamalarında bulundu. Bu gelişmeler, Survivor izleyicilerinin dikkatini üzerine çekmiş durumda.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fransa’da Çiftçilerden Ana Yolda Eylem

Fransa'nın Saone-et-Loire bölgesindeki çiftçiler, hükümetin tarım politikalarına ve ekonomik zorluklara karşı ana yolları kapatarak protesto düzenledi.

Afrika’nın Birlik Teması: Kendi Hikayemizi Yazmalıyız

Gana Cumhurbaşkanı John Dramani Mahama, Afrika'nın Batılı güçlere karşı güçlenmesi için birlik içinde hareket etmesinin önemini belirtti.

Sadettin Saran Uyuşturucu Soruşturmasında İfade Verecek

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Sadettin Saran'ı şüpheli olarak ifadeye çağırdı. Saran, "Hiçbir şeyden çekinmiyorum" diyerek yarın Türkiye'ye döneceğini açıkladı.

Siirt’te Yaban Hayvanlarına 750 Kilo Yem Bırakıldı

Siirt'te, doğa koruma ekipleri ve jandarma, yaban havanları için 750 kilo yem dağıtımı gerçekleştirdi.

Ege’de Türkiye Yunanistan Askeri Gerilim Arttı

Türk Hava Kuvvetleri ve Yunan savaş uçakları, üç yıl aradan sonra ilk kez karşı karşıya gelerek it dalaşı yaptı.