Tarımsal Sulama Suyu Caddeyi Su Bastı

SURUC’TA SU BASKINI YAŞANIYOR

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki Aligör Mahallesi, tarlalardan akan tarımsal sulama suyuyla karşı karşıya kaldı. Bu durum, mahalledeki cadde ve sokakları su altında bıraktı.

CADDENİN DURUMU SÜRÜCÜLERİ ETKİLEDİ

Vatandaşlar ve sürücüler, göle dönen cadde ve sokaklarda zor anlar yaşadı. Sürücüler araçlarıyla bu su dolu alanlardan geçerken, bazı vatandaşlar ise bu durumu aşmaya çalışarak yollarını kullandı.

Cadde üzerindeki esnaf da bu olumsuz durumlardan etkilendi. Okula yakın bir bakkal dükkanı işleten Halil Polat, caddede biriken su nedeniyle öğrencilerin dükkânına gelemediğini ve bu sebeple işlerinin durma noktasına geldiğini belirtti. Halil Polat, “Ben Aligör’de esnafım. Sabahtan beri siftah yapmamışım. Ne millet gelebiliyor ne de kimse buradan geçebiliyor. Her tarafımız su. Bu tarlaların fazla suyu.” diyerek durumu anlattı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.