‘Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu’ Yeni Sezonuyla Geri Dönüyor
Kanal D’de yayınlanan ‘Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisi, yeni sezonuyla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin oyuncularından Burak Yörük, “İzleyicilerimizin sıkılmaya vakti olmayacak” şeklinde konuştu.
Ekin Koç, Burak Yörük ve Ozan Güven Diziyi Anlattı
Yarın ikinci sezonuna başlayacak olan ‘Taş Kâğıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisi hakkında konuşan Ekin Koç, projenin detaylarına değindi. Koç, projenin temelini şu sözlerle anlattı: “Umut kendi içinde çelişen bir şey yaptı aslında. Çünkü aile kurmak, sevdiklerinin çoğalması aynı zamanda açık da vermesi demek.” Dizinin Türkiye’de yaşanan olaylarla benzerlik gösterdiğini ve gündemi yakaladığını belirten oyuncu, “Haberlere bakıp, gündemi takip ediyorsanız, dizimizle çok benzerlik olduğunu göreceksiniz” şeklinde konuştu.
Oyuncuların Yorumları
Dizide kötü bir karakter olan Fecir’i canlandıran Burak Yörük, yeni sezon hakkında şunları söyledi: “Yeni sezon o kadar iyi ki, kimsenin hazır olma ihtimali yok. Fecir’in ikonik, değişik ve komik tavırları var. Bu insanlara komik geldiği için de takip etmeyi seviyorlar. Bu sezon çok dolu, izleyicilerimizin sıkılmaya vakitleri olmayacak.” Sıra dışı bir karakter olan Harun Yakar’ı canlandıran Ozan Güven ise, “Seyirci bu sezon daha hayatın kendisiyle ilgilenen, çok farklı bir Harun Yakar izleyecek” açıklamasında bulundu.