Tayland’da Deprem Nedeniyle Ölü Sayısı 96

MYANMAR’DA MEYDANA GELEN DEPREMLERİN ETKİSİ BANGKOK’TA HİSSEDİLDİ

Myanmar’da 28 Mart tarihinde gerçekleşen ve Tayland’da da güçlü bir şekilde hissedilen depremler sonrası Bangkok’ta ölü sayısı artıyor. Kentte meydana gelen olaylar sonucunda hayatını kaybedenlerin sayısı toplamda 96’ya ulaştı.

ENKAZDAN ÇIKAN CESETLERİN SAYISI ARTIYOR

Bangkok’taki yetkililer, deprem sırasında çöken inşaat halindeki 30 katlı binanın enkazından 89 cesedin çıkarıldığını duyurdu. Arama çalışmalarının sona erdiği enkazda bulunan kalıntıların, kaybolan 7 kişiye ait olup olmadığını tespit edilmesi için incelemelerin devam edeceğini belirtti. Daha önceki arama çalışmalarında, 13 Nisan’da enkazdan 36 cansız bedenin çıkarıldığı kaydedilmişti. Myanmar’daki depremlerde 7,7 ve 6,4 büyüklüğünde iki sarsıntı meydana geldi. Bu depremler sonucunda yaklaşık 3 bin 700 kişi yaşamını yitirdi, 5 binden fazla kişi yaralandı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.