Trafik Kazası Sonucu Teğmen Hayatını Kaybetti
Kaza, saat 04.00 sıralarında Melikgazi ilçesi Eğribucak Mahallesi 15 Temmuz Bulvarı’nda yaşandı. Hacılar ilçesi istikametine seyir halinde olan Piyade Teğmen Hüseyin Kış’ın kontrolünü yitirdiği 38 BK 422 plakalı otomobil, kavşakta refüje çarpıp takla attı.
Kurtarılamayan Teğmenin Cenazesi Defnedildi
İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan Teğmen Kış ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hüseyin Kış’ın cenazesi, Kayseri Devlet Hastanesi morgundan alınarak Hacılar ilçesi Cami Kebir Camisi’ne getirildi. Cenaze törenine Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Kış’ın ailesi ve vatandaşlar katıldı. Cenazede Teğmen Kış’ın yakınları büyük bir üzüntüyle gözyaşı döktü.
Son Veda Hacılar İlçe Mezarlığında Gerçekleşti
Cenaze namazı ikindi namazını müteakip kılınarak Teğmen Hüseyin Kış, Hacılar ilçesi mezarlığında toprağa verildi. Hüseyin Kış’ın ani ölümü sevenleri ve meslektaşları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.
then "Add to Home Screen"