Tekirdağ’da Lodos Nedeniyle Geminin Karaya Oturması

Tekirdağlılar, bu sabah Santos Plajı kıyılarında karaya oturmuş bir tankerin görüntüsüyle karşılaştı. Libya’dan Tekirdağ’a yük almak üzere yola çıkan Palau bayraklı “White Lina” isimli gemi, lodosun etkisiyle sürüklenerek Santos Plajı önünde karaya oturdu. İhbar üzerine Kıyı Emniyet Müdürlüğü ekipleri hemen bölgeye yönlendirildi.

GEMİ PERSONELİ TAHLİYE EDİLEBİLİYOR

Gemi personelinin talep etmesi durumunda Kıyı Emniyet ekiplerince tahliye edilebilecekleri bildirildi.

KURTARMA ÇALIŞMALARI HAVA KOŞULLARINA GÖRE

Yetkililer, geminin kurtarılması için hava şartlarının uygun hale gelmesini beklediklerini ve rüzgarın dindiği zaman kurtarma çalışmalarına başlanacağını açıkladı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.