Tekirdağ’da uçak tarlaya zorunlu iniş yaptı

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nden havalandıktan kısa süre sonra arızalanan eğitim uçağı Saray İlçesi'ndeki bir tarlaya zorunlu iniş yaptı. Olayda yaralanan olmadı. 

Saat 10.00 sıralarında, Çorlu Havalimanı'ndan Öğretmen Pilot Timuçin Çetin ile Öğrenci Pilot Sefa Tekin ile birlikte havalanan 'Cesna 172' tipi tek motorlu eğitim uçağı, Saray İlçesi'ne geldiği sırada motor kısmından arızalandı.

Uçak, ilçeye bağlı Göçerler Mahallesi'ndeki bir ayçiçeği tarlasına zorunlu iniş yaptı. Uçağın pilotu Çetin ve öğrencisi Sefa Tekin zorunlu iniş yapan uçaktan yara almadan çıktı. Haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Timuçin Çetin ve Sefa Tekin, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Saray Devlet Hastanesi'ne götürdü. 

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.