Termometreler Yakutsk’ta Eksi 70’i Gördü

SOĞUK HAVA ETKİSİ

Son günlerde Türkiye’yi etkisi altına alan soğuk hava, termometrelerin eksi dereceleri göstermesine yol açtı. Yapılan araştırmalar sonucunda ise dünyanın en soğuk şehri belirlenmiş durumda. Soğukluğuyla tanınan Rusya’daki şehir, termometrelerin ortaya koyduğu derecelerle herkesi şaşırttı.

DÜNYANIN EN SOĞUK ŞEHRİ YAKUTSK

Rusya’nın Uzak Doğu bölgesinde yer alan ve özerk Türk Cumhuriyeti olarak bilinen Yakutistan (Saha Özerk Cumhuriyeti), dondurucu soğuklarıyla dünyanın en soğuk şehri unvanını kazanıyor. Yakutstan’ın başkenti olan Yakutsk’ta termometreler, eksi 70 dereceyi göstererek bu unvanı pekiştiriyor.

“Dünyanın en soğuk kenti” olma özelliğini taşıyan Yakutsk’ta, bu hafta sıcaklık eksi 40 ile eksi 51 arasında değişiklik gösteriyor. Eksi 70 dereceyi gören termometreler ise bölge halkını adeta şoke ediyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.