Tevfik Yamantürk ve Hasan Arat İhraç Edildi

DISİPLİN KURULU TOPLANTISINDA KARAR ALINDI

Beşiktaş Kulübü, 12 Nisan 2025 tarihinde düzenlenen Disiplin Kurulu toplantısında önemli bir gelişme yaşandı. Disipline sevk edilen Divan Başkanı Tevfik Yamantürk ile eski başkan Hasan Arat hakkında karar alındı. Beşiktaş Disiplin Kurulu Başkanı Ahmet Akpınar ve üyeleri, toplantıda Tevfik Yamantürk ile Hasan Arat’ın kulüpten ihracı için oylama yapılmasını kararlaştırdı. Yönetim bu kararı onaylarsa, ekim ayındaki İdari ve Mali Genel Kurul’da ihraç oylaması gerçekleştirilecek.

TOPLANTIDA YAŞANAN TARTIŞMALAR

Olayların başlangıcı, Beşiktaş’ın 2025 yılı 1’inci Olağan Divan Kurulu Toplantısı ile oldu. Bu toplantı, 12 Nisan Cumartesi günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi. Eski başkan Hasan Arat konuşma yaparken, salonda gergin anlar yaşandı. Divan Başkanı Tevfik Yamantürk’ün, kürsüdeki Arat’a “terbiyesiz” demesi tartışmaları alevlendirdi. Arat ise bu ifadeye, “Sensin terbiyesiz” yanıtını verdi. Ardından Yamantürk’ün “hırsız p….” ifadesi üzerine Arat, “Sen göreceksin” diyerek tepkisini gösterdi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran İfadesini Verdi

Fenerbahçe'nin Başkanı Sadettin Saran, yürütülen uyuşturucu soruşturması çerçevesinde "şüpheli" olarak ifade vermek üzere polis merkezine davet edildi.

Japonya’nın Nükleer Silah Sahibi Olma Tartışması Derinleşiyor

Japonya'da bir hükümet yetkilisi, Başbakan Takaiçi Sanae'nin güvenlik politikaları çerçevesinde nükleer silah edinme gerekliliğini dile getirdi.

Anadolu Efes Evinde Dubai’ye Yenildi

Anadolu Efes, EuroLeague 17. haftasında evinde Dubai Basketbol'a karşı 80-76'lık bir yenilgi aldı.

Şara’dan Türkiye ve Üç Ülkeye Teşekkür Mesajı

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Sezar Yaptırımları'nın kaldırılmasının ardından Suriye halkını kutlayarak, bu süreçte destek veren Türkiye, ABD, Katar ve Suudi Arabistan'a teşekkür etti.

Perakende Ticaret İdari Para Cezaları Artırıldı: Resmi Gazete’de Yayımlandı

Perakende ticaret denetimleri kapsamında kesilen cezalar, yeniden değerleme oranı olan yüzde 25,49 oranında yükseltildi.