TFF 7 kulübe puan silme cezası uyguladı!

Türkiye Futbol Federasyonu 7 kulübe puan silme cezası uyguladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), mali kriterlerle uymadıkları gerekçesiyle Samsunspor, Denizlispor, Ankaragücü, Bucaspor, Alpede Kahramanmaraşspor, Orduspor ve Tarsus İdman Yurdu'na verdiği 3 puan silme cezasını uygulamaya koydu.

Söz konusu kulüplerin Tahkim Kurulu'na yaptığı itirazın reddedilmesinden sonra TFF'deki puan cetvellerinde bugün puan eksiltmeye gidildi. Buna göre PTT 1. Lig takımlarından Samsunspor'un puanı 25'ten 22'ye, Denizlispor'un puanı 17'den 14'e, 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Ankaragücü'nün puanı 34'ten 31'e, Bucaspor ve Tarsus İdman Yurdu'nun puanları 16'dan 13'e, 2. Lig Beyaz Grup temsilcileri Alpede Kahramanmaraşspor'un puanı 23'ten 20'ye, Orduspor'un puanı ise 13'ten 10'a indi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Kırklareli’nde Özel Harekat Desteğiyle Uyuşturucu Operasyonu

Kırklareli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarına özel harekat ekipleri de katıldı. Operasyonların detayları ve etkileri henüz açıklanmadı.

Safranbolu’nun Tarihi Konağına Ödül Töreni Düzenlendi

Safranbolu'da restore edilen Rauf Beyler Evi, 'Sürdürülebilir Koruma' ödülünü kazandı. Bu ödül, yapılan restorasyon uygulamasının başarısını onurlandırıyor.

Tofaş Tırla Çarpıştı: Sürücü Yaralandı

Hatay'da bir Tofaş otomobili, tırla çarpışarak ikiye bölündü; sürücü yaralandı.

Kayseri’de Atölyede Meydana Gelen Yangın Kontrol Altına Alındı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki masa sandalye atölyesinde çıkan yangın, müdahale eden ekipler tarafından kontrol altına alındı. Yangının nedeni araştırılıyor.

Edirne’de Boş Apartmanda Yangın: Çatıya Sıçradı

Edirne'de bir apartmanın çatısında yangın meydana geldi. Olay, çevrede paniğe yol açtı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.