TİKTOK’un Satışı Yine Uzayabilir

UZATILACAK SON TARİH

Trump yönetiminin, ByteDance’e ait TikTok’un ABD varlıklarını satması veya kapatması için belirtilen 17 Eylül son tarihini uzatacağı bildirilmiştir. Bu durum, Trump’ın daha önce uygulamanın satışı veya kapatılması için belirlediği Ocak 2025 tarihine kadar olan uzatım süresinin dördüncü kez ertelenmesi anlamına geliyor.

ALICI BULUNDUĞU AÇIKLANDI

Geçen ay Trump, TikTok için ABD merkezli alıcıların bulunduğunu ve sürenin daha da uzatılabileceğini açıklamıştır. Bu gelişme, ByteDance’in TikTok üzerindeki varlıklarını koruma çabalarının devam ettiğine işaret ediyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.