TIME’ın 100 fotoğrafı arasında Aylan var!

Nilüfer Demir'in TIME'da yayımlanan fotoğrafının altında, "Jandarma görevlisi, Aylan Kurdi'nin (3) cansız bedenini götürmeden önce, olay yerini inceliyor. Türkiye'nin Bodrum sahillerinden Yunan adası Kos'a geçmeye çalışırken botları batan sığınmacılardan birçoğu yaşamını yitirirken, birçoğu da kayboldu" bilgisi yer aldı.

TIME dergisinin listesine giren fotoğraflar arasına, 2015 yılına damgasını vuran sığınmacı sorunuyla ilgili çok sayıda fotoğrafın yanında, Suriye'deki iç savaş, Afrika ülkeleri ve Afganistan'daki çatışmalar, doğal felaketler ile ABD Başkanı Barack Obama ve dünyanın önde gelen politikacılarına ilişkin fotoğraflar da alındı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.