Torpilsiz memur olmak imkansız oluyor!

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, ÖSYM'nin iyi yönetilemediğini savundu.

Koncuk, Twitter üzerinden ÖSYM'yi sert bir dille eleştirirken "ÖSYM, coğrafya ve sosyal bilgiler alan bilgisi sınavının değerlendirmesini, idari yargı kararından sonra yapacağını açıkladı. Yanlışlığı iddia edilen soruların yanlış veya doğru olduğunu değerlendiremeyen bir ÖSYM'nin iyi yönetildiği iddia edilemez "ifadesini kullandı.

Zaman'daki bu habere göre bazı sorularla ilgili doğru şıkların değiştirilmesini "ÖSYM'nin kabul edilemez hatası" olarak değerlendiren Koncuk "Öğrencilere hayal kırıklığı yaşatılmıştır. ÖSYM'nin açık hatalarla, bu kadar güvensiz hale getirilmesi, KPSS'yi kaldırmak için bir bahane mi üretiliyor, sorusunu akla getirmektedir. Bilindiği üzere, bakanlıklar kendi sınavlarını yapsın, şeklinde bir çalışma bulunmaktadır. Bu durum 'torpilsiz' memur olmayı imkansız yapar" dedi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.